Voor bedrijfsrestaurant, koffieautomaat & sanitair


 

De lekkerste drankjes en broodjes voor de (zaken)lunch. Versgeurende koffie voor uw automaat. En de beste producten voor coronabestrijding, desinfectie en hygiëne om uw sanitair en bedrijfsomgeving fris en virusvrij te houden. Dit en meer vindt u bij Leijtens horecagrootverbruik in Reusel; al 50 jaar uw specialist in food en non-food voor onder meer bedrijven en bedrijfsrestaurants.

Bekijk hier het complete aanbod >>

Scherpe inkoop via ISK of ander bedrijventerrein

Koopt u gezamenlijk in via Inkoop Samenwerking Kempen? Of via een ander bedrijventerrein? Dan betaalt u voor ons complete assortiment een scherp tarief. Van soep tot snacks, van thee tot roerstaafjes, van drankblikjes tot toiletpapier.

Vandaag besteld, morgen geleverd

In welke hoeveelheid wilt u versproducten, kratten bier, gemalen koffie, watercoolers en ander producten ontvangen? Wat u ook wenst, bij ons geldt: als u het vóór 14:00 uur bestelt, hebt u het de volgende dag op de zaak. In heel Zuid-Nederland en Noord-België.

Meedenken over aanpak

Start u een bedrijfsrestaurant? Of wilt u uw lunchaanbod vernieuwen? We denken graag mee over assortiment en aantrekkelijke presentatie.

Eens doorpraten?

Graag komen we vrijblijvend bij u langs om van gedachten te wisselen.