Over ons: van ‘wat snacks’ naar totale horeca


 

Zo’n 50 jaar geleden startte Leijtens Friet met de verkoop van een paar snacks en sauzen voor cafetaria’s. Vandaag de dag staat er een toporganisatie voor u klaar onder de naam Leijtens Horecagrootverbruik. Met 8 tot 10.000 producten. Ontdek hieronder hoe de weg hiernaartoe verliep.

Oorsprong familiebedrijf

Vader  Leijtens begon in de jaren 70 in het Brabantse Best met Leijtens Friet. Vanaf de start leverde hij in Zuid-Nederland en Noord-België. Toen de frikandellen en bamischijven erbij kwamen, werd de naam Leijtens Snack & Friet. Eind ‘99 nam zoon Harm de zaak over. Hij ging verder onder de naam Leijtens Horecagrootverbruik.

Persoonlijk contact & supersnel geleverd

Bestelt u vandaag uw heerlijke ingrediënten voor lunch, diner of ander moment? Dan rijden we de volgende dag al voor. Of op een andere dag van uw keuze natuurlijk. We zetten alle goederen graag voor u op de juiste plek. En natuurlijk ontvangt u uw bestellingen franco geleverd.

Iets vergeten?

Ontdekt u dat u iets vergat te bestellen? Of is uw voorraad die dag ineens sneller op dan verwacht? Geef uw aanvullende bestelling vóór 08.00 uur de volgende morgen aan ons door; dan nemen we het nog bij de geplande levering mee. Of bel ons en kom het gewoon meteen ophalen.

Als er bloedspoed is…

Zit u onverwacht omhoog met uw voorraad? Dan zoeken we razendsnel naar een oplossing. Krijgen we het gewenste product niet op tijd bij u? Dan stellen we u een passend alternatief voor. We zetten hoe dan ook alles op alles, zodat u weer als ontspannen gastheer kunt optreden. En uw gasten gewoon kunnen genieten.

Ervaar het zelf

Graag bewijzen we onszelf aan u. Maak daarom vrijblijvend kennis en ontdek dat we waarmaken wat we beloven.