Over ons


 

Leijtens Horecagrootverbruik is dé leverancier voor de grootverbruikersmarkt in Zuid-Nederland en Noord-België op het gebied van food, non-food en verse benodigdheden.

Al ruim 40 jaar levert Leijtens Horecagrootverbruik producten aan de horeca, cateringdiensten, kantines en recreatie. Van restaurants tot cafetaria’s en van bedrijfskantines tot festivalcatering. Leijtens heeft en levert de producten die u nodig heeft. Om dit te kunnen blijven doen worden er steeds weer nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. Ook staat Leijtens Horecagrootverbruik bekend om een uitstekende service en prima prijskwaliteit verhouding: “Wij hanteren concurrerende prijzen op alle A-merken én u profiteert zeker van onze inkoopvoordelen bij de labels ‘Delicate’ , ‘TopClass’ en ‘Café Ami’. Daarnaast brengen wij regelmatig folders uit, waaruit u gebruik kunt maken van scherpe acties en aanbiedingen.”

“Bij Leijtens Horecagrootverbruik staan we u graag persoonlijk te woord voor een gedegen advies en voor al uw vragen.
Daarnaast hebben we een zeer omvangrijk assortiment food, non-food en verse benodigdheden. We hanteren concurrerende prijzen op alle A-merken én u profiteert zeker van onze inkoopvoordelen bij de labels ‘Topclass’ , ‘Delicate’ en ‘Café Ami’. De dag na de bestelling mag u onze chauffeur verwachten welke de door u bestelde producten franco huis levert en deze zorgvuldig voor u zal wegzetten.”
Ook staat Leijtens Horecagrootverbruik sinds jaar en dag bekend om een zeer persoonlijk contact vanuit verkoopbuitendienst, verkoopbinnendienst en logistiek, wat leidt tot een prettige, jarenlange samenwerking.
“Wij leveren uw bestellingen op dagen die u het beste uitkomen.
Hebt u onverwacht een tekort aan producten dan stellen we alles in het werk om dit op te lossen. Mochten we onverhoopt het gevraagde niet tijdig kunnen leveren dan zullen we dit melden en u een passend alternatief bieden.”

Als partner van Leijtens Horecagrootverbruik kunt u rekenen op onze optimale service en ondersteuning.

Met vriendelijke groet,
Harm Leijtens